Gebruik Trooper voor je online aankopen!

Sinds kort kan je door online te shoppen via Trooper ons steunen. Troo-wat? Trooper is een online platform dat verenigingen wil helpen bij het verzamelen van financiële middelen. Dit doen ze door samen te werken met webshops.

Op trooper.be/epilepsieliga, zie je een overzicht van alle deelnemende winkels. Als jij via deze pagina naar één van die winkels surft, krijgen wij een commissie van gemiddeld 5 %. Jij betaalt hier geen cent extra voor en je steunt er onze werking mee! 

Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je ons kan helpen!

STAP 1: Surf naar www.trooper.be/epilepsieliga
Op deze pagina zie je ten eerste hoeveel geld we al hebben binnengehaald (Dit kan beter, hopelijk breng jij hier snel verandering in!). Daaronder zie je een overzicht van alle winkels die samenwerken met Trooper. Onder elke winkel zie je welk percentage er per aankoop naar de Epilepsie Liga gaat.

STAP 2: Scrol naar beneden en klik op jouw favoriete webshop.

STAP 3: Shoppen maar!
Vanaf dat je op de website van jouw favoriete winkel bent, kan je gewoon winkelen zoals anders. Dankzij de cookies die tijdens jouw bezoek aan Trooper en de webshop verzameld worden, weet de website dat jij via Trooper komt. Het is dus wel belangrijk dat je je advertentie blocker uitschakelt. Anders kan Trooper jou niet volgen en levert het niets op voor de Epilepsie Liga!