Warmste Week van Music for Life - het verleden

 

 

Elk jaar doet de Epilepsie Liga mee aan de Warmste Week. Op deze pagina vind je een overzicht van de acties die we al deden. Hier kun je vinden wat we dit jaar doen. 

2019

Via de Warmste Week
De Epilepsie Liga is één van de goede doelen van de Warmste Week!

Hoe kan jij ons helpen?

1: Loop of wandel mee met één van de warmathons!
De inschrijvingen voor de Warmathons gaan erg snel. Loop of wandel je graag mee voor de Epilepsie Liga? 

2: Doe mee met onze spaarpot-actie
Eén van onze vrijwilligers heeft een actie op poten gezet met spaarpotjes. Hebben jullie een secretariaat/bakker/winkel/... waar jullie wel een spaarpot mogen zetten? Laat het me dan weten via info [at] epilepsieliga [dot] be en zij bezorgt jou een mooi sjabloon en dergelijke dat je op een glazen potje kan kleven.

3: Organiseer zelf een actie
Heb je dit jaar zin om zelf een actie (groot of klein) te organiseren? Dit kan je eenvoudig registreren via onze pagina: https://dewarmsteweek.be/goede-doelen/epilepsie-liga

Weet je niet goed waarom je een actie zou doen? Hier hebben we enkele redenen voor je opgesomd!

2017

In december 2017 is er opnieuw De Warmste Week / Music For Life, de solidariteitsactie van Studio Brussel. Opnieuw zullen de luisteraars van Studio Brussel geld inzamelen voor een door hen zelf gekozen Vlaamse vzw. De campagne is ondertussen al volop van start gegaan en op de radio hoor je de leukste ideeën om een actie te organiseren.

Ook in vorige edities was de Epilepsie Liga één van de vele goede doelen van Music For Life en werden er mooie acties georganiseerd. Vanaf september kan iedereen opnieuw een vzw kiezen. Doe mee en organiseer een actie voor de Epilepsie Liga! 

De Epilepsie Liga stelt zich tot doel het welzijn van de mensen met epilepsie te bevorderen. Zij verwezenlijkt dit doel door het geven van psychosociale hulpverlening aan mensen met epilepsie en hun omgeving, door middel van preventie, gezondheidsvoorlichting en opvoeding, informatieve activiteiten, het steunen van onderzoek betreffende alle aspecten van epilepsie en het zo breed mogelijk bekend maken ervan en het voorlichten van openbare besturen.

Registreer jouw warmste actie hier.