De Warmste Week van Music for Life

 

In december 2017 is er opnieuw De Warmste Week / Music For Life, de solidariteitsactie van Studio Brussel. Opnieuw zullen de luisteraars van Studio Brussel geld inzamelen voor een door hen zelf gekozen Vlaamse vzw. De campagne is ondertussen al volop van start gegaan en op de radio hoor je de leukste ideeën om een actie te organiseren.

Ook in vorige edities was de Epilepsie Liga één van de vele goede doelen van Music For Life en werden er mooie acties georganiseerd. Vanaf september kan iedereen opnieuw een vzw kiezen. Doe mee en organiseer een actie voor de Epilepsie Liga! 

De Epilepsie Liga stelt zich tot doel het welzijn van de mensen met epilepsie te bevorderen. Zij verwezenlijkt dit doel door het geven van psychosociale hulpverlening aan mensen met epilepsie en hun omgeving, door middel van preventie, gezondheidsvoorlichting en opvoeding, informatieve activiteiten, het steunen van onderzoek betreffende alle aspecten van epilepsie en het zo breed mogelijk bekend maken ervan en het voorlichten van openbare besturen.

Registreer jouw warmste actie hier.